puppygewenningPUPPYGEWENNING

Eerste bezoek met je pup is altijd gratis.

Bent u in het bezit van een pup? Voor uw dier, voor u en voor mij als hondentrimmer is het van belang dat uw hond de behandelingen van het trimsalon als normaal gaat beschouwen. Laat hem rustig wennen aan alle handelingen en geluiden.

De bedoeling is om je pup regelmatig een bezoek te laten brengen aan het salon zodat hij er gewoon aan geraakt. Daarom is je eerste bezoek met je pup bij mij steeds gratis, na afspraak.

ANGSTIGE HONDEN

Ik heb veel ervaring met Roemeense en Spaanse straathonden en angstige en/of nerveuze honden.

hondenkapsalon1Valt uw hond onder deze categorie? Dan zal ik hem of haar met het nodige geduld benaderen. 

Als u zich comfortabeler voelt om tijdens de behandeling aanwezig te zijn, kan ik hiervoor in zulke gevallen een uitzondering maken. 

HUISREGELS

Tijdens elke verzorging is hier maar 1 hond aanwezig ! Ik sta erop dat alle aandacht naar uw hond gaat om zo uw huisdier de best mogelijke behandeling & zorg te geven.

Gelieve uw hond niet zelf te wassen voor zijn/haar bezoekje aan het salonEen natte vacht is moeilijker te behandelen. Mag ik ook vragen om uw hond niet met een volle maag naar het trimsalon te brengen.

Uiteraard sta ik erop dat u eventuele medische problemen of gedragsproblemen op voorhand zult melden via telefoon of ons contactformulier.