Koda Trimsalon

Ik ben Dorien Vranckx. Mijn liefde voor honden heb ik van jongs af aan meegekregen van thuis. Sinds juni 2015 ben ik afgestudeerd als gediplomeerd hondentrimster.

Tijdens mijn 2 studiejaren heb ik heel wat ervaring opgedaan door honden van verschillende rassen onder handen te nemen en te verzorgen.

Sinds eind juli 2015 heb ik mijn eigen trimsalon in het Haachtsestraatje te Wakkerzeel (Haacht).

Professioneel hondensalon met ergonomisch bad & trimtafel

Mijn salon is uitgerust met een ergonomisch bad en trimtafel om het comfort van uw hond tijdens zijn verzorging te garanderen. Ik werk enkel met professionele producten (shampoos & toestellen).

Alle rassen, groot & klein

Alle rassen, groot & klein, zijn welkom voor een volledige onderhoudsbeurt inclusief trimmen, knippen, en een wasbeurt. Uiteraard kan elk onderdeel ook apart indien u dit wenst.

puppygewenningPUPPYGEWENNING

Eerste bezoek met je pup is altijd gratis.

Bent u in het bezit van een pup? Voor uw dier, voor u en voor mij als hondentrimmer is het van belang dat uw hond de behandelingen van het trimsalon als normaal gaat beschouwen. Laat hem rustig wennen aan alle handelingen en geluiden.

De bedoeling is om je pup regelmatig een bezoek te laten brengen aan het salon zodat hij er gewoon aan geraakt. Daarom is je eerste bezoek met je pup bij mij steeds gratis, na afspraak.

ANGSTIGE HONDEN

Ik heb veel ervaring met Roemeense en Spaanse straathonden en angstige en/of nerveuze honden.

hondenkapsalon1Valt uw hond onder deze categorie? Dan zal ik hem of haar met het nodige geduld benaderen. 

Als u zich comfortabeler voelt om tijdens de behandeling aanwezig te zijn, kan ik hiervoor in zulke gevallen een uitzondering maken. 

HUISREGELS

Tijdens elke verzorging is hier maar 1 hond aanwezig ! Ik sta erop dat alle aandacht naar uw hond gaat om zo uw huisdier de best mogelijke behandeling & zorg te geven.

Gelieve uw hond niet zelf te wassen voor zijn/haar bezoekje aan het salonEen natte vacht is moeilijker te behandelen. Mag ik ook vragen om uw hond niet met een volle maag naar het trimsalon te brengen.

Uiteraard sta ik erop dat u eventuele medische problemen of gedragsproblemen op voorhand zult melden via telefoon of ons contactformulier.